Duo Remodelling Cream

Duo Remodelling Cream

€128.00
€106.25
(Incl. 21% btw)
0.00 (0 votes)
productnummer : HAN-WL-100026
Merk : Hannah

hannah Remodelling Cream    (verkrijgbaar in 50 ml)

 

• Doorbloedingsbevorderend

• Draagt bij aan de huidregeneratie

• Herstellend

• Verstevigend

• Verhoogt de zuurstofopname van de huid

• Vermindert de roodheid en zichtbaarheid van littekens

 

De Remodelling Cream is speciaal ontwikkeld voor het gebruik bij rimpels, littekens, brandwonden en eczeem.

Wanneer deze zeer intensief huidherstellende crème wordt gebruikt in combinatie met de unieke hannah® Rimpel Reductie Therapie, zullen dit soort huidproblemen nóg veel sneller vervagen. Deze doeltreffende therapie is gebaseerd op het terugbrengen van het natuurlijke volume van de huid naar de oorspronkelijke plaats door middel van krachtige massages diep in het onderliggende bindweefsel van de huid. Deze effectieve totaaltherapie heeft op de huid een liftend effect, vermindert rimpels aanzienlijk en maakt littekens beduidend minder zichtbaar!

Dankzij de zeer hoge concentratie vitamine E (12%!) is deze crème uitzonderlijk geschikt voor een sneller herstel van een beschadigde huid.

De combinatie met de hannah® Rimpel Reductie Therapie vormt een uniek totaalconcept bij een spraakmakende verbetering van rimpels en littekens. Dit effect is wetenschappelijk bewezen. Indien de methode op de juiste wijze en volgens protocol door de hannah® huidcoaches wordt toegepast, vindt er een verbetering van het huidbeeld plaats van maar liefst 35 tot 80%! Door een gecombineerd gebruik van Vitamin Complex of Sparkling Spray kan er een nóg effectievere werking worden gegenereerd door het verhoogde transport van de werkstoffen.

 

Advies voor thuisgebruik:

 

- Na het reinigen (en eventueel peelen) inmasseren totdat de crème volledig door de huid is opgenomen, eventueel gevolgd door Vitamin Complex en/of Touch of Silk;

- Bij gebruik in het geval van littekens of brandwonden moet de huid wel dicht zijn, dus niet gebruiken op open wondjes;

- Niet direct gebruiken wanneer de cliënt nog niet gewend is aan de producten van hannah®. Het hoge gehalte aan vitamine E kan in dat geval te intensief zijn.

 

 

 

 

Rating

Beoordeling

Users' reviews

Log-in to add review