hannah Brilliant Touch  (verkrijgbaar in 10 ml & 30 ml)

 

• Egale en gave huid

• Verheldert de teint

• Bestrijdt rimpels en fijne lijntjes

• Vermindert huidverslapping

• Intensief remodellerende werking

• Krachtig huidcelvernieuwend

• Intensief huidverbeterend

 

Een selfie maken zonder filter? Dankzij de Brilliant Touch van hannah is elke selfie een succes en zijn filters niet meer nodig!

De unieke revolutionaire formule bevat Lumière, een wit diamant poeder. Dit luxueuze poeder zorgt voor een direct soft focus-effect dankzij de lichtweerkaatsende werking. Hierdoor krijgt de huid onmiddellijk een gave, opvallend heldere én mooie egale uitstraling, zelfs zonder make-up!

hannah zou hannah niet zijn als het ook niet een huidverbeterend product zou zijn! De samenstelling van Brilliant Touch is op de langere termijn intensief huidverbeterend, bij rimpels en met name huidverslapping. Dit is onder andere te danken aan de toevoeging van de hightech-werkstof Progeline™. Progeline™ bestaat uit 3 hoogwaardige aminozuren. Deze combinatie vermindert effectief de verschijning van rimpels en pakt met name huidverzakking/ huidverslapping uitzonderlijk krachtig bij de kern aan. Brilliant Touch bevat tevens een lage concentratie siliconenolie. Deze olie is in staat om kleine oneffenheden onmiddellijk op te vullen en de teint perfect egaal en gematteerd achter te laten, zonder enig vetspoortje.

Het resultaat is letterlijk briljant op twee manieren! Brilliant Touch zorgt namelijk zowel direct voor een optisch gave en heldere teint, als op de langere termijn voor een intensieve verbetering van de verslapte en verouderde huid!

 

Advies voor thuisgebruik:

Na het zorgvuldig reinigen van de huid, als laatste aanbrengen op het gelaat, hals en decolleté. De producten uit de Red Line laten zich goed combineren met de Brilliant Touch voor een optimaal huidverbeterend resultaat.

 

 

 

 

Brilliant Touch 30 ml
productnummer HAN-RL-100038
Merk Hannah
€55.90
(Incl. 21% btw)