Scrub Plus 200 ml

Scrub Plus 200 ml

€39.00
(Incl. 21% btw)
0.00 (0 votes)
productnummer : HAN-BL-100070

hannah Scrub Plus (verkrijgbaar in 200 ml )

• Peelend

• Celvernieuwend

• Absorberend op vuildeeltjes

• Doorbloedend

• Hydraterend

 

Wanneer er een teveel aan dode huidcellen op de huid aanwezig is, kan deze verstikken. Door dit proces is er minder activiteit en doorbloeding, waardoor de huid er vaal en grauw uit gaat zien. Scrub Plus pakt beide ‘afbraakprocessen’ tegelijkertijd aan. Er wordt een mechanische peeling gegeven door de natuurlijke korreltjes en tevens zal de toegevoegde vitamine B3 de huid nog eens extra doorbloeden.

De intensief doorbloedingsbevorderende effecten van de Scrub Plus zijn vrijwel direct merkbaar. Al na enkele minuten inmasseren ervaart u een intensief warmte-effect, waardoor de huid tijdelijk rood en warm wordt. Dit is een teken dat het product zijn effectieve cosmetische werking voldoet. Het optreden en de intensiteit van een dergelijke reactie is afhankelijk van individuele gevoeligheid per persoon en deze reactie verdwijnt doorgaans binnen een half uur of na het aanbrengen van de voedingsstoffen. Een dergelijke reactie is dus van tijdelijke aard en moet niet verward worden met overgevoeligheid voor de formulering van de Scrub Plus. Wanneer er water aangebracht wordt na het gebruik van de Scrub Plus, vermindert de werking niet, deze wordt dan juist krachtiger.

 

Advies voor thuisgebruik:

 

-Aanbrengen met stevige ronddraaiende bewegingen;

- Voor een extra intense werking vóór het douchen met stevige ronddraaiende bewegingen aanbrengen en hierna zoals gebruikelijk douchen en nareiningen met de Shower Treatment;

- Aansluitend de lichaamshuid goed voeden met Body Oil en/of Body Cream.

 

Belangrijk om te weten:

- In verband met de intensieve werking van het product, is het belangrijk om direct contact contact te vermijden met de ogen, oksels en genitale delen;

- Vanwege de intensieve thermogene werking van de Scrub Plus, wordt tevens geadviseerd om minimaal één uur na het gebruik te wachten met blootstelling van de huid aan zon, zonnebank, stoombad, ligbad of sauna.

 

DIT IS EEN THERAPEUTISCH PRODUCT, NA AANKOOP ZAL DE HUIDCOACH EERST CONTACT MET U OPNEMEN.

 

 

 

 

 

 

 

Rating

Beoordeling

Users' reviews

Log-in to add review